Som ni tidigare har fått information om (infoblad 2012-02-01) är det TRÅDGÅRDSTEAMET som sköter föreningens gemensamma grönområden och vaktmästeri. Vaktmästaren Johan Björklund kommer att ha huvudansvaret för området.
För att samordna felanmälningar avseende huset/garaget/området ber vi Er att ta kontakt med Styrelsen som i sin tur kontaktar trädgårdsteamet.
Trådgårdsteamet utför arbeten i boendes lägenheter mot betalning t.ex. enklare VVS-arbete. I sådana fall kan ni ta kontakt direkt med dem:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
telefon: 070-994 05 69
eller lämna ett meddelande i brevlådan i garaget (till höger om entrédörren)
 

Sedan årsskiftet 2013/2014 är det Trädgårdstjänst som sköter Solfjädern-föreningarnas gemensamma grönområden.

För att samordna felanmälningar avseende huset/garaget/området ber vi dig att ta kontakt med din förenings styrelse, som i sin tur kontaktar Trädgårdstjänst.

Häckar

Samfälligheten (S1, S2 och S3) är angelägen om ett enhetligt utseende i området. Vi vill i detta sammanhang påminna om att häckarna vid marklägenheternas uteplatser inte tillhör lägenheten utan Samfälligheten. Detta innebär att man vid försäljning är skyldig att återställa häcken, ifall man som lägenhetsinnehavare har tagit bort en eller flera plantor.