VÄLKOMMEN TILL BRF SOLFJÄDERN 2!


Bostadsrättsföreningen SOLFJÄDERN 2 består av fyra hus med adresserna Margaretavägen 3D - 3L.

Inom vårt område finns även Solfjädern 1 och Solfjädern 3 på Margaretavägen 3A-3C, 3M och 3N samt Margaretavägen 5.

Våra tre föreningar äger gemensamt en samfällighet som har hand om den yttre skötseln och andra gemensamma angelägenheter.

INFORMATION I KORTHET

Information om föreningen och ditt boende finns på http://brfsolfjadern.se.

De viktigaste dokumenten att läsa igenom inledningsvis är:

Du ansvarar för allt inom lägenheten, inklusive beställning av åtgärder osv. Föreningen ansvarar for utsidan och tillförsel av el, vatten, TV och bredband.

Det finns källare i två av våra hus. I dessa finns förråd till samtliga lagenheter. Källaren förbinder trapphusen i dessa hus. Du kan gå via källaren for att nå det underjordiska garaget söder om huset.

Sopor slängs/sorteras i sophus nr 2,3 eller 4 på området. Fyll kärl som redan har innehåll först. Större och miljöpåverkande sopor ska tas till Sysav återvinning. Närmaste anläggning är på Gunnesbo.

OBS: Bopärmen i lägenheten hålls inte uppdaterad utan den aktuella informationen finns här på hemsidan.

TRAFIK och PARKERING

Vägen mellan husen är klassad som gårdsgata, där gående/cyklande måste prioriteras (tänk på lekande barn!), och parkering inom området kräver handikapptillstånd, annat än för in/ut-flyttning.

Gästparkeringen kan nyttjas mot betalning av alla som besöker. Även taxi bör stanna har om du inte har speciella behov.

Gången framför huset får bara nyttjas for gång- och cykeltrafik, inte fordon.

Garageplats i det underjordiska garaget kan hyras (under förutsätning att det finns lediga platser). Se: garaget-och-parkering

 TV & BREDBAND

•    Vi anlitar Comhem för TV. Kostnad för grundutbud ingår i hyran, som kan kompletteras med andra erbjudanden från Comhem. Se http://www.comhem.se
•    Vi anlitar Perspektiv Bredband för bredband. Kostnad för 100 Mbps och IP-telefoni ingår i hyran, som kan kompletteras med digital TV. Se http://www.perspektivbredband.se

 UTHYRNING

Samlingslokalen i 3L kan nyttjas for sammankomster. För mer information se: gemensamhetslokalen.

Området har två övernattningslägenheter. Beställ via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Besökande kan bo på Djingis Khan till reducerat pris (uppge "Brf Solfjädern")