Årsstämma den 18 april

Den 18 april klockan 18.30 har vi årsstämma i gemensamhetslokalen. Eventuella motioner till stämman skall vara styrelsen tillhanda senast den 23 mars och läggs i Viveka Hildells postfack i 5a eller skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Som vanligt skall vi ha samkväm efter stämman med något gott att äta och dricka. Glöm därför inte att anmäla er till eftersitsen. Anmälningstalong kommer med kallelsen i början av april.

Nästa års styrelse

Några av dagens styrelseledamöter har varit aktiva under flera år och planerar att avgå i samband med årsstämman. Vi vill passa på att påminna om det gemensamma ansvar det innebär att bo i en bostadsrättsförening och hoppas att var och en funderar på vad han/hon kan göra för vår förening samt att alla välkomnar valberedningen när de påbörjar arbetet.

Ny medlem

Brf Solfjädern 1 har fått en ny medlem. Styrelsen vill önska Hanna Järpedal i trappa 5c välkommen och hoppas att hon kommer att trivas i sin nya lägenhet.

Fixardag den 16 april

Vårens gemensamma fixardag blir lördagen den 16 april kl. 9:00. Vi samlas som vanligt utanför gemensamhetslokalen och fördelar de uppgifter som ska utföras. Efteråt serveras fika till alla som hjälpts åt.

Städning av garagegolv planeras till den 26 april

Denna dag måste alla bilar vara ute ur garaget senast kl.8.00. Flytta gärna bilen kvällen innan. Gästparkeringen får nyttjas för parkering utan betalning fr.o.m. kl. 17.00 den 25/4. Mer information kommer när det närmar sig.

Instruktionsfilm – underhåll av din JM bostad

JM har skapat en serie videoklipp som steg för steg går igenom enklare underhåll i din bostad. Du hittar dem på följande länk:
https://www.youtube.com/watch?v=pY479_eOUkk&list=PLmOdgi_-6KwfTCtZuaIemMSj6foejhV4y